Spring naar content

Nieuwe collega – Annette van Diggele

Mijn naam is Annette van Diggele, 28 jaar oud en sinds januari 2022 werkzaam bij Roots als planner! Samen met mijn vriend woon ik op een akkerbouwbedrijf in het buitengebied van Biddinghuizen.

Hoewel ik niet ben geboren met agrarische roots, heb ik vroeger altijd bijbaantjes gehad op boerderijen in de buurt. Ook voor Roots ben ik werkzaam geweest als uitzendkracht.
Na het behalen van mijn diploma MBO Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg ben ik gelijk aan de slag gegaan binnen de gehandicaptenzorg. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest binnen deze sector, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik blij dat ik deze uitdaging heb kunnen vinden binnen de organisatie van Roots.
In mijn vrije tijd ben ik veelal bij vrienden te vinden of buiten in de natuur voor een mooie wandeling.

Roots zou ik omschrijven als een dynamisch en nuchter bedrijf waar iedereen gemotiveerd is om de juiste match te vinden voor zowel de klant als de medewerkers. 

Dus ben je op zoek naar werk of heb je werknemers nodig?
Neem dan contact met mij op via 06-43876521 of per e-mail op planning@rootswerkt.nl

Meest gelezen

robert stokman pootaardappels

Op de koffie bij…

We zijn op de koffie bij het familiebedrijf van Robert Stokman en zijn vrouw Anne-Marie. Samen zijn zij begonnen in Zeewolde, maar sinds 2004 is het akkerbouwbedrijf gevestigd in Biddinghuizen. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 300 hectare, met pootaardappelen als belangrijkste gewas.

Lees meer
kmc aeres roots

KMC 2021

De introductieweek van de eerstejaars studenten op het Aeres in Dronten is in volle gang. Op maandag mochten alle eerstejaars kennismaken met Roots en het was weer een dag als vanouds. Met collega Hilbert als spreker en een leuke actie wisten we de aandacht te trekken en zo de studenten een eerste kennismaking met ons…

Lees meer

Salariskalender 2023

Werken via Roots is natuurlijk heel leuk, maar uitbetaald worden ook! Wanneer je wordt uitbetaald verschilt per loontijdvak. Bij een wekelijkse uitbetaling ontvang je iedere donderdag het salaris. Bij een 4 wekelijkse of maandelijkse uitbetaling, kun onze salariskalender raadplegen. Download de kalender via de knop hier onder en noteer de data in je agenda! Ka-ching!…

Lees meer
Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?