Spring naar content

Nieuwe collega – Annette van Diggele

Mijn naam is Annette van Diggele, 28 jaar oud en sinds januari 2022 werkzaam bij Roots als planner! Samen met mijn vriend woon ik op een akkerbouwbedrijf in het buitengebied van Biddinghuizen.

Hoewel ik niet ben geboren met agrarische roots, heb ik vroeger altijd bijbaantjes gehad op boerderijen in de buurt. Ook voor Roots ben ik werkzaam geweest als uitzendkracht.
Na het behalen van mijn diploma MBO Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg ben ik gelijk aan de slag gegaan binnen de gehandicaptenzorg. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest binnen deze sector, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik blij dat ik deze uitdaging heb kunnen vinden binnen de organisatie van Roots.
In mijn vrije tijd ben ik veelal bij vrienden te vinden of buiten in de natuur voor een mooie wandeling.

Roots zou ik omschrijven als een dynamisch en nuchter bedrijf waar iedereen gemotiveerd is om de juiste match te vinden voor zowel de klant als de medewerkers. 

Dus ben je op zoek naar werk of heb je werknemers nodig?
Neem dan contact met mij op via 06-43876521 of per e-mail op planning@rootswerkt.nl

Meest gelezen

hovenierswerk medewerker in beeld

Medewerker in beeld…

Naast het werk tussen het vee of op het land, heeft Roots ook aanpakkers  in het groen! Zo is Nathan vorig jaar aan de slag gegaan als hovenier. Toevallig was hij de buurt van onze locatie in Heino aan het werk en wipten wij langs voor een kort interview. Momenteel zijn we bezig bij een klant…

Lees meer
sponsorovereenkomst USRA en Roots, dat werkt

Opnieuw 3 jaar aan elkaar verbonden: Roots, dat werkt! en studentenvereniging USRA

Afgelopen week hebben wij weer een nieuwe sponsorovereenkomst afgesloten met studentenvereniging USRA in Dronten. Hiermee mogen wij ons de komende jaren weer trotse hoofdsponsor noemen. De USRA-studenten zijn een belangrijk onderdeel van ons personeelsbestand. Vaak hebben zij een agrarische achtergrond en de juiste aanpakkersmentaliteit.

Lees meer
medewerker in beeld zbh agriservice

Medewerker in beeld…

Onder de categorie ‘ongewone banen’ heeft Luke er een te pakken. Naast het werken op een melkveebedrijf, voorziet hij boeren van alles wat ze nodig hebben! Dit keer zijn we in het Gelderse Baak, waar de SRV wagen van Oswald al staat te glimmen op de oprit.

Lees meer
Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?