Spring naar content

Nieuwe collega – Annette van Diggele

Mijn naam is Annette van Diggele, 28 jaar oud en sinds januari 2022 werkzaam bij Roots als planner! Samen met mijn vriend woon ik op een akkerbouwbedrijf in het buitengebied van Biddinghuizen.

Hoewel ik niet ben geboren met agrarische roots, heb ik vroeger altijd bijbaantjes gehad op boerderijen in de buurt. Ook voor Roots ben ik werkzaam geweest als uitzendkracht.
Na het behalen van mijn diploma MBO Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg ben ik gelijk aan de slag gegaan binnen de gehandicaptenzorg. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest binnen deze sector, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ben ik blij dat ik deze uitdaging heb kunnen vinden binnen de organisatie van Roots.
In mijn vrije tijd ben ik veelal bij vrienden te vinden of buiten in de natuur voor een mooie wandeling.

Roots zou ik omschrijven als een dynamisch en nuchter bedrijf waar iedereen gemotiveerd is om de juiste match te vinden voor zowel de klant als de medewerkers. 

Dus ben je op zoek naar werk of heb je werknemers nodig?
Neem dan contact met mij op via 06-43876521 of per e-mail op planning@rootswerkt.nl

Annette - planner - roots

Meest gelezen

Medewerker in beeld… Matthijs

Matthijs vader was ook jarenlang melkveehouder. Het is er met de paplepel ingegoten en dat is er eigenlijk nooit meer uitgegaan. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de zorg, kwam hij erachter dat dat het niet helemaal was. Hij besloot een opleiding te volgen in de melkveehouderij en kwam al snel bij Roots, dat…

Lees meer

Volg een opleiding met het STAP-budget

Weet je dat er maar liefst € 1.000,- opleidingstegoed voor je klaarligt om te investeren in jouw kennis, vaardigheden en toekomst? Het is een cadeautje van de overheid, bedoeld om je arbeidskansen te vergroten. De subsidie heet STAP (Stimulering Arbeidsmarkt Positie). Met het geld uit het STAP-budget kunnen medewerkers een opleiding, training of cursus volgen….

Lees meer
medewerker in beeld zbh agriservice

Medewerker in beeld…

Onder de categorie ‘ongewone banen’ heeft Luke er een te pakken. Naast het werken op een melkveebedrijf, voorziet hij boeren van alles wat ze nodig hebben! Dit keer zijn we in het Gelderse Baak, waar de SRV wagen van Oswald al staat te glimmen op de oprit.

Lees meer
Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?