Spring naar content

Nieuwe collega – Arjan Teunissen

Vanaf begin januari is Arjan Teunissen begonnen bij Roots, dat werkt! Vanaf het kantoor in Dronten vervult hij de functie van planner. Naast het werk als planner staat hij zelf ook graag met zijn voeten in de klei, door actief te zijn in de schapenhouderij.

Arjan Teunissen is de naam die ik 23 jaar geleden kreeg in het pittoreske Terwolde, waar ik voor het eerst het levenslicht zag. Mijn roots liggen in de IJsseldelta tussen Deventer en Apeldoorn, een plek vol met mooie boerenbedrijven en agrarische activiteit. Hier groeide ik op tussen de schapen op het ouderlijk bedrijf en werkzaam op meerdere boerderijen in de buurt. Nog altijd mag ik ter afwisseling graag schapen scheren, om de feeling met de praktijk te houden en omdat ik het prachtig werk vindt.

Momenteel ben ik de studie Bedrijfskunde- en agrifoodbusiness aan het afronden aan de Aeres Hogeschool Dronten. Tijdens deze studie heb ik de kans gekregen ervaringen op te doen in onder andere de periferie van de landbouw in centraal Europa (Oostenrijk en omstreken), de veehouderij in Australië en akkerbouw/vleesveehouderij in Paraguay. Naast mijn studie ben ik altijd actief geweest in het uitzendwerk en bij studentenvereniging USRA. Hier ontdekte ik dat het met mensen en bedrijven in contact komen een continue uitdaging voor mij is. Geen dag is hetzelfde als je met mensen werkt!

Buiten de kantooruren ben ik vaak te vinden bij mijn vriendin, vriendengroep en familie. Op zondagen ben ik actief als middenvelder in het 1e voetbalelftal van s.v. Welsum, waar ons team schittert onder het pseudoniem ‘Allstars aan de IJssel’. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het veehouderijgebied waar absoluut mijn passie ligt, de schapenhouderij, ben ik ook actief in een schapenstudieclub.

Het persoonlijke contact wat ik als uitzendkracht al had met Roots vind ik een van de sterkste punten van het bedrijf. Je neemt als uitzendkracht verantwoordelijkheid in werkzaamheden en krijgt daar een zeer betrouwbare, flexibele werkgever voor terug. Deze basis van werken past goed bij mij en ik zie het als een grote uitdaging dit zelf uit te gaan dragen. Ook denk ik een brug te kunnen zijn tussen de studenten van Aeres en werkgevers die bij hen passen.

Bent u op zoek naar werknemers met een flexibele, no nonsense houding die wel van aanpakken weten, of ben jij deze werknemer, neem dan gerust contact op via 06-43876521 of planning@rootswerkt.nl, dan gaan we aan de slag!

arjan nieuwsbericht goed

Meest gelezen

Medewerker in beeld…

Gelukkig kunnen de meeste medewerkers van Roots, dat werkt! nog aan het werk blijven in deze bijzondere tijd. Wie zijn nou die medewerkers die er voor zorgen dat de klanten geholpen worden en de bedrijven blijven doordraaien? Eén van die toppers is Nienke. Ze is opgegroeid tussen de koeien. Hoe ze bij een melkgeitenbedrijf is…

Lees meer

Wettelijke wijzigingen (WAB) 2020, wat verandert er voor u?

Met ingang van 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Achter de schermen waren wij hier al een half jaar mee bezig en is deze wet inmiddels helemaal geïmplementeerd. Het hoofddoel is om meer gelijkheid, en daarmee balans, te creëren op de arbeidsmarkt. Straks ook in combinatie met een nieuwe…

Lees meer

Actie trekkerrijbewijs

Ben jij van plan je T rijbewijs te halen? Of ken jij iemand die zijn T rijbewijs wil halen? Roots, dat werkt! betaalt €500,- van jouw trekkeropleiding!

Lees meer
Scroll naar boven