Skip to content

Nieuwe collega – Arjan Teunissen

Vanaf begin januari is Arjan Teunissen begonnen bij Roots, dat werkt! Vanaf het kantoor in Dronten vervult hij de functie van planner. Naast het werk als planner staat hij zelf ook graag met zijn voeten in de klei, door actief te zijn in de schapenhouderij.

Arjan Teunissen is de naam die ik 23 jaar geleden kreeg in het pittoreske Terwolde, waar ik voor het eerst het levenslicht zag. Mijn roots liggen in de IJsseldelta tussen Deventer en Apeldoorn, een plek vol met mooie boerenbedrijven en agrarische activiteit. Hier groeide ik op tussen de schapen op het ouderlijk bedrijf en werkzaam op meerdere boerderijen in de buurt. Nog altijd mag ik ter afwisseling graag schapen scheren, om de feeling met de praktijk te houden en omdat ik het prachtig werk vindt.

Momenteel ben ik de studie Bedrijfskunde- en agrifoodbusiness aan het afronden aan de Aeres Hogeschool Dronten. Tijdens deze studie heb ik de kans gekregen ervaringen op te doen in onder andere de periferie van de landbouw in centraal Europa (Oostenrijk en omstreken), de veehouderij in Australië en akkerbouw/vleesveehouderij in Paraguay. Naast mijn studie ben ik altijd actief geweest in het uitzendwerk en bij studentenvereniging USRA. Hier ontdekte ik dat het met mensen en bedrijven in contact komen een continue uitdaging voor mij is. Geen dag is hetzelfde als je met mensen werkt!

Buiten de kantooruren ben ik vaak te vinden bij mijn vriendin, vriendengroep en familie. Op zondagen ben ik actief als middenvelder in het 1e voetbalelftal van s.v. Welsum, waar ons team schittert onder het pseudoniem ‘Allstars aan de IJssel’. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het veehouderijgebied waar absoluut mijn passie ligt, de schapenhouderij, ben ik ook actief in een schapenstudieclub.

Het persoonlijke contact wat ik als uitzendkracht al had met Roots vind ik een van de sterkste punten van het bedrijf. Je neemt als uitzendkracht verantwoordelijkheid in werkzaamheden en krijgt daar een zeer betrouwbare, flexibele werkgever voor terug. Deze basis van werken past goed bij mij en ik zie het als een grote uitdaging dit zelf uit te gaan dragen. Ook denk ik een brug te kunnen zijn tussen de studenten van Aeres en werkgevers die bij hen passen.

Bent u op zoek naar werknemers met een flexibele, no nonsense houding die wel van aanpakken weten, of ben jij deze werknemer, neem dan gerust contact op via 06-43876521 of planning@rootswerkt.nl, dan gaan we aan de slag!

arjan nieuwsbericht goed

Meest gelezen

Medewerker in beeld…

Wie werken er eigenlijk in ons ‘Roots Team’? En wat zijn de verschillende klussen en ervaringen van deze medewerkers? Met ‘Medewerker in beeld…’ komen we hier achter! Dit keer lees je een interview met Zennie, hij zit niet graag stil en werkt op veel verschillende plekken. Benieuwd waar? Lees dan snel verder!

Lees meer

Boetes voor niet naleven Arbowet omhoog

Bron: CUMELA Nederland  Op dit moment mag de Inspectie SZW bij niet naleven van de de Arbowet een eis stellen of een waarschuwing geven. Dit verandert dit jaar; de Inspectie SZW krijgt de bevoegdheid om direct een boete op te leggen wanneer een bedrijf niet beschikt over de wettelijk verplichte RI&E en Plan van Aanpak….

Lees meer

SNA-keurmerk is weer binnen!

Het SNA-keurmerk voor Roots, dat werkt! is weer binnen! Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid. Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid,…

Lees meer
Scroll To Top