Spring naar content

Nieuwe collega – Hilbert Buist

Heb je contact gehad met de planning van Roots, dat werkt! afgelopen maand, dan heb je hem waarschijnlijk al gesproken: onze nieuwe collega Hilbert Buist. Graag stelt hij zich voor:

Mijn naam is Hilbert Buist en ben sinds augustus 2020 werkzaam bij Roots als planner. Ik ben geboren en getogen in de Flevopolder aan de Stobbenweg in Dronten. Mijn ouders hadden een gemengd agrarisch bedrijf met Groninger Blaarkoppen melkkoeien en akkerbouw. Als kleine jongen heb ik altijd met veel plezier en interesse meegeholpen met de diverse werkzaamheden op de boerderij. Nu mijn broer de boerderij heeft overgenomen, blijft het een feest om nog altijd naar de boerderij toe te mogen. Dat voelt als thuiskomen.

Toch heb ik qua opleiding een compleet andere tak gevolgd. Als bijbaan ben ik bij een horecabedrijf terechtgekomen in Elburg. De liefde voor het gastvrije vak beviel mij goed en daarom heb ik gekozen voor de Middelbare Hotelschool. Tijdens de opleiding ben ik altijd blijven werken bij het restaurant, als planner voor de feesten- & partijen en als bedrijfsleider. Helaas viel het doek door de corona en eindigde hierbij het dienstverband na bijna 25 jaar.

Gelukkig kwam ik snel de vacature als planner bij Roots tegen. Een prachtige kans om mijn ervaring als planner en mijn agrarische roots samen te voegen. In augustus ben ik gestart als planner en val gelijk met mijn neus in de boter: de oogsttijd! Heerlijk om onze trekkerchauffeurs de polder in te sturen naar dikke klussen. Daarbij vind ik het prachtig om de ideale match tussen opdrachtgevers en kandidaten te vinden.

Roots is een prachtig bedrijf, met een warm gevoel voor de klanten en medewerkers. Het Roots-team is gemotiveerd. Samen met elkaar voor u de perfecte kandidaat te zoeken. Onze deur staat altijd open voor een kop koffie!

Neem gerust contact met mij op via 06- 43 87 65 21 of planning@rootswerkt.nl en ik zal mijn uiterste best doen om uw opdracht in te vullen of voor jou een toffe klus te vinden.


Hilbert Buist

Meest gelezen

Boetes voor niet naleven Arbowet omhoog

Bron: CUMELA Nederland  Op dit moment mag de Inspectie SZW bij niet naleven van de de Arbowet een eis stellen of een waarschuwing geven. Dit verandert dit jaar; de Inspectie SZW krijgt de bevoegdheid om direct een boete op te leggen wanneer een bedrijf niet beschikt over de wettelijk verplichte RI&E en Plan van Aanpak….

Lees meer
jilke bij new holland trekker roots

Medewerker in beeld…

Veel medewerkers van Roots zijn opgegroeid op een agrarisch bedrijf, maar de ene sector is de ander niet. Voor onze medewerkers een mooie kans om zich aan te melden voor verschillende klussen en zo nieuwe uitdagingen aan te gaan! Lees het interview met Jilke!

Lees meer

Medewerker in beeld…

Gelukkig kunnen de meeste medewerkers van Roots, dat werkt! nog aan het werk blijven in deze bijzondere tijd. Wie zijn nou die medewerkers die er voor zorgen dat de klanten geholpen worden en de bedrijven blijven doordraaien? Eén van die toppers is Nienke. Ze is opgegroeid tussen de koeien. Hoe ze bij een melkgeitenbedrijf is…

Lees meer
Scroll naar boven