Spring naar content

Nieuwe collega – Hilbert Buist

Heb je contact gehad met de planning van Roots, dat werkt! afgelopen maand, dan heb je hem waarschijnlijk al gesproken: onze nieuwe collega Hilbert Buist. Graag stelt hij zich voor:

Mijn naam is Hilbert Buist en ben sinds augustus 2020 werkzaam bij Roots als planner. Ik ben geboren en getogen in de Flevopolder aan de Stobbenweg in Dronten. Mijn ouders hadden een gemengd agrarisch bedrijf met Groninger Blaarkoppen melkkoeien en akkerbouw. Als kleine jongen heb ik altijd met veel plezier en interesse meegeholpen met de diverse werkzaamheden op de boerderij. Nu mijn broer de boerderij heeft overgenomen, blijft het een feest om nog altijd naar de boerderij toe te mogen. Dat voelt als thuiskomen.

Toch heb ik qua opleiding een compleet andere tak gevolgd. Als bijbaan ben ik bij een horecabedrijf terechtgekomen in Elburg. De liefde voor het gastvrije vak beviel mij goed en daarom heb ik gekozen voor de Middelbare Hotelschool. Tijdens de opleiding ben ik altijd blijven werken bij het restaurant, als planner voor de feesten- & partijen en als bedrijfsleider. Helaas viel het doek door de corona en eindigde hierbij het dienstverband na bijna 25 jaar.

Gelukkig kwam ik snel de vacature als planner bij Roots tegen. Een prachtige kans om mijn ervaring als planner en mijn agrarische roots samen te voegen. In augustus ben ik gestart als planner en val gelijk met mijn neus in de boter: de oogsttijd! Heerlijk om onze trekkerchauffeurs de polder in te sturen naar dikke klussen. Daarbij vind ik het prachtig om de ideale match tussen opdrachtgevers en kandidaten te vinden.

Roots is een prachtig bedrijf, met een warm gevoel voor de klanten en medewerkers. Het Roots-team is gemotiveerd. Samen met elkaar voor u de perfecte kandidaat te zoeken. Onze deur staat altijd open voor een kop koffie!

Neem gerust contact met mij op via 06- 43 87 65 21 of planning@rootswerkt.nl en ik zal mijn uiterste best doen om uw opdracht in te vullen of voor jou een toffe klus te vinden.


Hilbert Buist

Meest gelezen

jarno morrenhof op melkveebedrijf Poppe

Medewerker in beeld…

Bij sommige van onze medewerkers is de passie voor het boerenleven er met de paplepel ingegoten. Zo ook bij onze medewerker Jarno. We gingen langs bij melkveebedrijf Poppe Herfte in Zwolle waar Jarno onlangs een vast contract heeft gekregen! Al 5,5 jaar is Jarno Morrenhof via Roots, dat werkt! fulltime werkzaam op het melkvee- en fokbedrijf Poppe…

Lees meer

SNA-keurmerk is weer binnen!

Het SNA-keurmerk voor Roots, dat werkt! is weer binnen! Het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA) is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Het keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2, Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid. Ondernemingen met het SNA-keurmerk zijn beoordeeld op hun verplichtingen uit arbeid,…

Lees meer
sponsorovereenkomst USRA en Roots, dat werkt

Opnieuw 3 jaar aan elkaar verbonden: Roots, dat werkt! en studentenvereniging USRA

Afgelopen week hebben wij weer een nieuwe sponsorovereenkomst afgesloten met studentenvereniging USRA in Dronten. Hiermee mogen wij ons de komende jaren weer trotse hoofdsponsor noemen. De USRA-studenten zijn een belangrijk onderdeel van ons personeelsbestand. Vaak hebben zij een agrarische achtergrond en de juiste aanpakkersmentaliteit.

Lees meer
Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Jij daar!
Kunnen wij je ergens mee helpen?