Spring naar content

Dronten

ROOTS, dat werkt! B.V.
De Drieslag 25,
8251 JZ Dronten

Bel naar
+31 321 - 336006

Of mail naar
info@rootswerkt.nl

Of Whatsapp naar
06 43 87 65 21

Heino

ROOTS, dat werkt! B.V.
Oude Dalfserweg 6,
8141 PL Heino

Bel naar
+31 321 - 230007

Of mail naar
info@rootswerkt.nl

Of Whatsapp naar
06 43 87 65 21

Het Roots Team

Erna Mulder

Erna Mulder

Relatiebeheer & coördinatie
06-13968739

Erna Mulder, de vrouw achter het Roots relatiebeheer. Zij is verantwoordelijk voor het aansturen van de organisatie. Zelf is ze opgegroeid op een melkveebedrijf. Dat in combinatie met haar studie Veehouderij aan de Hogere Landbouwschool in Dronten zorgt voor een flinke affiniteit met de agrarische sector.

Gerard Flier

Gerard Flier

Relatiebeheerder MKB Overijssel - Flevoland
06 59833101

Gerard Flier is per juli 2022 werkzaam voor Roots als relatiebeheerder. Hij is vooral werkzaam in de sectoren grondverzet, groen en infra in Zwolle en de IJsselmeerpolders. In deze sectoren heeft hij een zeer sterk netwerk opgebouwd over de afgelopen jaren.

Wilfred Evers

Relatiebeheer Achterhoek
06-57055854

Wilfred Evers beheert de relaties van Roots in de Achterhoek. Heeft een agrarische vooropleiding genoten en werkt inmiddels al meer dan 15 jaar in de agrarische uitzendbranche. U kunt Wilfred niet alleen benaderen indien u op zoek bent naar een medewerk(st)er, maar ook voor de verloning van uw (eigen) medewerkers.

Marco Egberink

Marco Egberink

Relatiebeheer Achterhoek en Twente
06-30676405

Marco Egberink is relatiebeheerder voor Roots in de Achterhoek en Twente. Volgde na het behalen van zijn timmerdiploma de opleiding Veehouderij, met als hoofdtak rundveehouderij en als tweede tak varkenshouderij. Naast het relatiebeheer in de agrarische sector is Marco ook aanspreekpunt voor klanten uit andere sectoren.

Larissa Mulder

Relatiebeheer Salland
06-36491824

Larissa Mulder is bij Roots begonnen bij de commerciële binnendienst, maar zet zich tegenwoordig volledig in als relatiebeheerder in de regio Salland.

Ruben van der Woude

Relatiebeheer Noord-West Overijssel
06-83985146

Ruben van der Woude neemt het relatiebeheer van Noord-West Overijssel op zich. Met al een aantal jaren ervaring als uitzendkracht voor Roots, is hij nu met zijn diploma Veehouderij op zak klaar om als relatiebeheerder zijn kennis met u te delen.

Christiaan Haagsma Relatiebeheerder Flevoland

Christiaan Haagsma

Relatiebeheer Flevoland
06-23780647

Christiaan Haagsma is werkzaam als relatiebeheerder van Flevoland en omgeving. Door zijn ervaring in de agrarische uitzendwereld helpt hij u ook graag met al uw vraagstukken omtrent personeel, verloning en uitzendwerk.

Romy Lugtenberg

Romy Lugtenberg

Commercieel medewerker binnendienst
0321-230007

Romy Lugtenberg is werkzaam als commercieel medewerker binnendienst. Voordat zij aan het werk ging bij Roots, werkte zij op verschillende melkveebedrijven en een varkensbedrijf. In het weekend is zij nog steeds actief op een melkveehouderij. Romy is werkzaam in Heino en ondersteunt de werkzaamheden van de relatiebeheerders. Hiernaast houdt ze nieuwe inschrijvingen bij, stelt ze contracten op en is bereikbaar voor al uw vragen hierover!

Klazien Broeks-Goos

Boekhoudster
0321-336006

Klazien Broeks-Goos werkt bij Roots als financieel medewerker. Heeft samen met haar man een melkveebedrijf in Lemelerveld en daarnaast bestuurlijk actief op diverse fronten. U kunt contact opnemen met Klazien als u vragen heeft over de betalingen van met name de facturen.  

Wendy Weijenborg - Roots

Wendy Weijenborg

Medewerker P&O
0321-230007

Wendy Weijenborg is vanuit haar opleiding Personeel bij Roots gekomen. Wendy is onze P&O-er en heeft alle benodigde kennis over de verschillende CAO’s en contracten. Ze werkt vanuit Heino en is daar bereikbaar voor P&O vragen.

Jorine Cosse

Jorine Cosse

Marketing en communicatie
06-41093600

Na een periode werkzaam te zijn geweest als marketeer binnen een internationaal sales team is Jorine aangesloten bij het Roots, dat werkt! team. Naast het schrijven en plaatsen van vacatures en social media content, maakt zij de video- en foto reportages. Ze is de creatieve geest achter de marketinguitingen binnen ons bedrijf. Jouw bedrijf ook op beeld zetten? Neem contact op met Jorine!

ben reuvekamp

Ben Reuvekamp

Eigenaar
0321-336006

Ben Reuvekamp is mede-oprichter van Roots. Hij vindt de agrarische uitzendbranche een mooie en dynamische wereld, waarin het succesvol verbinden van medewerker en opdrachtgever veel voldoening geeft. Het team van Roots bestaat uit enthousiaste medewerkers, die zich volledig inzetten voor het beste resultaat. Kenmerkend vindt hij de open cultuur, niet alleen binnen het team van Roots maar ook richting de klanten.

Graag komt ons team met u in contact; wij streven ernaar om een toegevoegde waarde te leveren aan uw bedrijf!

Contact formulier

Wilt u graag met ons in contact komen? Stuur ons uw gegevens en wij nemen contact met u op.

    Scroll naar boven
    Chat openen
    Kunnen wij je helpen?
    Hoi!
    Kunnen wij je ergens mee helpen?