Spring naar content

Feiten & cijfers

>

jaar
ervaring

>

medewerkers

>

klanten

Roots werkt voor u!

U zoekt die loyale, hardwerkende werknemer. Voor een tijdelijke functie of een vaste aanstelling. Roots heeft een groot aanbod van de meest  flexibele medewerkers, velen met agrarische roots, die weten van aanpakken. Per uur in te zetten, maar ook voor een langere periode als uitzendkracht.

Roots verzorgt daarnaast voor u de personeels- en salarisadministratie van de uitzendkrachten en kunnen u, daar waar nodig, verder helpen met personeelsadvies.  Dankzij onze zorgvuldige selectie- en intake procedure weten we de beste kandidaat voor u te vinden met het juiste karakter en passend bij uw bedrijfscultuur.

Sectoren van Roots

Agrarisch

Heeft u een boerenbedrijf of agrarische onderneming? De wortels van het team van Roots liggen voor het overgrote deel in de mooie agrarische sector. Daarom weten wij als geen ander waar de behoeftes liggen. In welk seizoen de werkdruk het hoogste ligt. En welk type werknemer het beste bij u past. Roots, dat werkt!

Techniek

Een tekort aan personeel binnen de technische branche? Roots begrijpt die frustratie. Daarom ontzien we u in de zoektocht naar collega's met een achtergrond in installatietechniek. Daarnaast denken we in mogelijkheden en benaderen we handige jongens en meiden uit onze (agrarische) poule, die  oren hebben naar een carrière-switch. Zoekt u die fulltime technisch medewerker? Roots, dat werkt!

Andere sectoren

Valt uw onderneming binnen de sectoren horeca, evenementen of retail? Dan kan Roots zeker wat voor u betekenen! Onze sterke flexwerkers zijn breed inzetbaar en weten wat het is om hard te werken. Wij kennen onze mannen en vrouwen en weten waar zij het beste tot hun recht komen. Kortom; Roots, dat werkt!

 

vakantiewerk wiedbed
kaaswinkel roots werkt

Uw voordelen

  • Ruim aanbod aan potentiële medewerkers
  • Wij zorgen voor de juiste match
  • Meerdere sectoren
  • Geen administratieve rompslomp
Distel - Op de koffie bij

Volledig ontzorgt!

''Het is fijn om een bedrijf achter de hand te hebben die alles weet omtrent cao's en regelgeving. Zo krijg je snel en duidelijk antwoord en focussen wij ons op de andere werkzaamheden.'' - Han Distel

Betrouwbaar en gezellig!

''Ik vind het leuk om de jongeren wat bij te leren! Ook biedt Roots betrouwbaarheid en een dosis gezelligheid.'' - Robert Stokman

jarno morrenhof - melkveebedrijf poppe

Vast contract!

''Ik werk al 5,5 jaar op het melkveebedrijf. We hebben aan een half woord genoeg!'' - Jarno Morrenhof

nathan hovenier banner

Snel vervangend werk!

''Toen er sneeuw lag was er natuurlijk weinig te doen in de tuinen, maar ik kon diezelfde week tijdelijk bij een ander bedrijf aan de slag.'' - Nathan Eckelboom

Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?