Spring naar content

Roots is dé verbindende factor tussen hardwerkende, flexibele aanpakkers en betrouwbare dienstverleners. Daarom bieden we een volledig dienstpakket aan op het gebied van uitzenden, detacheren en personeelsadvies.

Roots heeft in de afgelopen jaren goede relaties opgebouwd in verschillende branches, waaronder de agrarische sector in de breedste zin van het woord. Daarnaast zijn wij actief binnen diverse andere sectoren zoals de horeca, evenementen en techniek.  Onze medewerkers weten van aanpakken. Ze nemen kennis over de sector mee en willen graag de handen uit de mouwen steken.

De wortels van team Roots liggen voor het overgrote deel in de mooie agrarische sector. En daar zijn we trots op. Al 18 jaar is dit de basis voor onze no-nonsense- en aanpakkersmentaliteit.

Bén jij of zoekt u die harde werker? Neem contact op met Roots, dat werkt!

 

Wij zijn Roots!

agrarische vacatures aanpakkers

Voor échte
aanpakkers!

agrarische roots

Agrarische
roots

ervaring roots

> 18 jaar
ervaring

betrouwbare partner

Betrouwbare
partner

Het Roots team

Erna Mulder

Relatiebeheer & coördinatie
06-13968739

Erna Mulder, de vrouw achter het Roots relatiebeheer. Stuurt de organisatie aan. Is opgegroeid op een melkveebedrijf en heeft dankzij haar studie Veehouderij aan de Hogere Landbouwschool in Dronten flinke affiniteit met de agrarische sector.

Annette van Diggele

Planner
06-43876521

Annette van Diggele vervult de functie van planner bij Roots. De dagelijkse planning van al onze uitzendklussen puzzelt zij bij elkaar. Ben je op zoek naar een leuke klus of zoek je juist medewerkers? Neem contact op met Annette!

Gerard Flier

Relatiebeheerder MKB Overijssel - Flevoland
06 59833101

Gerard Flier is per juli 2022 werkzaam voor Roots als relatiebeheerder. Hij is vooral werkzaam in de sectoren grondverzet, groen en infra in Zwolle en de IJsselmeerpolders.

Wilfred Evers

Relatiebeheer Achterhoek
06-57055854

Wilfred Evers beheert de relaties van Roots in de Achterhoek. Heeft een agrarische vooropleiding genoten en werkt inmiddels al meer dan 15 jaar in de agrarische uitzendbranche. U kunt Wilfred niet alleen benaderen indien u op zoek bent naar een medewerk(st)er, maar ook voor de verloning van uw (eigen) medewerkers.

Marco Egberink

Relatiebeheer Achterhoek en Twente
06-30676405

Marco Egberink is relatiebeheerder voor Roots in de Achterhoek en Twente. Volgde na het behalen van zijn timmerdiploma de opleiding Veehouderij, met als hoofdtak rundveehouderij en als tweede tak varkenshouderij. Naast het relatiebeheer in de agrarische sector is Marco ook aanspreekpunt voor klanten uit andere sectoren.

Larissa Mulder

Relatiebeheer Salland
06-36491824

Larissa Mulder is bij Roots begonnen bij de commerciële binnendienst, maar zet zich tegenwoordig volledig in als relatiebeheerder in de regio Salland.

Ruben van der Woude

Relatiebeheer Noord-West Overijssel
06-83985146

Ruben van der Woude neemt het relatiebeheer van Noord-West Overijssel op zich. Met al een aantal jaren ervaring als uitzendkracht voor Roots, is hij nu met zijn diploma Veehouderij op zak klaar om als relatiebeheerder zijn kennis met u te delen.

Christiaan Haagsma Relatiebeheerder Flevoland

Christiaan Haagsma

Relatiebeheer Flevoland
06-23780647

Christiaan Haagsma is werkzaam als relatiebeheerder van Flevoland en omgeving. Door zijn ervaring in de agrarische uitzendwereld helpt hij u ook graag met al uw vraagstukken omtrent personeel, verloning en uitzendwerk.

Romy Lugtenberg

Commercieel medewerker binnendienst
0321-230007

Romy Lugtenberg is werkzaam als commercieel medewerker binnendienst. Voordat zij aan het werk ging bij Roots, werkte zij op verschillende melkveebedrijven en een varkensbedrijf. In het weekend is zij nog steeds actief op een melkveehouderij. Romy is werkzaam in Heino en ondersteunt de werkzaamheden van de relatiebeheerders. Hiernaast houdt ze nieuwe inschrijvingen bij, stelt ze contracten op en is bereikbaar voor al uw vragen hierover!

Klazien Broeks-Goos

Boekhoudster
0321-336006

Klazien Broeks-Goos werkt bij Roots als financieel medewerker. Heeft samen met haar man een melkveebedrijf in Lemelerveld en daarnaast bestuurlijk actief op diverse fronten. U kunt contact opnemen met Klazien als u vragen heeft over de betalingen van met name de facturen.  

Wendy Weijenborg - Roots

Wendy Weijenborg

Medewerker P&O
0321-230007

Wendy Weijenborg is vanuit haar opleiding Personeel bij Roots gekomen. Wendy is onze P&O-er en heeft alle benodigde kennis over de verschillende CAO’s en contracten. Ze werkt vanuit Heino en is daar bereikbaar voor P&O vragen.

Hilbert Buist

Marketing en communicatie
06-36324832

Na een periode als planner bij Roots, dat werkt!, is Hilbert aan de slag gegaan binnen het marketing team. Naast het schrijven van vacatures en social media content, maakt hij de video- en foto reportages. Hij is de creatieve geest voor de marketinguitingen binnen ons bedrijf. Ook is hij verantwoordelijk voor de marketinguitingen bij onze zusterbedrijven zoals o.a. Geissler Installatietechniek, CogasTech en Heatplus. Jouw bedrijf ook op beeld zetten? Neem contact op met Hilbert!

ben reuvekamp

Ben Reuvekamp

Eigenaar
0321-336006

Ben Reuvekamp is mede-oprichter van Roots. Hij vindt de agrarische uitzendbranche een mooie en dynamische wereld, waarin het succesvol verbinden van medewerker en opdrachtgever veel voldoening geeft. Het team van Roots bestaat uit enthousiaste medewerkers, die zich volledig inzetten voor het beste resultaat. Kenmerkend vindt hij de open cultuur, niet alleen binnen het team van Roots maar ook richting de klanten.

Graag komt ons team met u in contact; wij streven ernaar om een toegevoegde waarde te leveren aan uw bedrijf!

Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?