Spring naar content

Roots is dé verbindende factor tussen hardwerkende, flexibele aanpakkers en betrouwbare dienstverleners. Daarom bieden we een volledig dienstpakket aan op het gebied van uitzenden, detacheren en personeelsadvies.

Roots heeft in de afgelopen jaren goede relaties opgebouwd in verschillende branches, waaronder de agrarische sector in de breedste zin van het woord. Daarnaast zijn wij actief binnen diverse andere sectoren zoals de horeca, evenementen en techniek.  Onze medewerkers weten van aanpakken. Ze nemen kennis over de sector mee en willen graag de handen uit de mouwen steken.

De wortels van team Roots liggen voor het overgrote deel in de mooie agrarische sector. En daar zijn we trots op. Al 18 jaar is dit de basis voor onze no-nonsense- en aanpakkersmentaliteit.

Bén jij of zoekt u die harde werker? Neem contact op met Roots, dat werkt!

 

Wij zijn Roots!

agrarische vacatures aanpakkers

Voor échte
aanpakkers!

agrarische roots

Agrarische
roots

ervaring roots

> 16 jaar
ervaring

betrouwbare partner

Betrouwbare
partner

Het Roots team

Erna Mulder - Roots

Erna Mulder

Relatiebeheer & coördinatie
06-13968739

Erna Mulder, de vrouw achter het Roots relatiebeheer. Stuurt de organisatie aan. Is opgegroeid op een melkveebedrijf en heeft dankzij haar studie Veehouderij aan de Hogere Landbouwschool in Dronten flinke affiniteit met de agrarische sector.

Wilfred Evers - Roots

Wilfred Evers

Relatiebeheer Achterhoek
06-57055854

Wilfred Evers beheert de relaties van Roots in de Achterhoek. Heeft een agrarische vooropleiding genoten en werkt inmiddels al meer dan 15 jaar in de agrarische uitzendbranche. U kunt Wilfred niet alleen benaderen indien u op zoek bent naar een medewerk(st)er, maar ook voor de verloning van uw (eigen) medewerkers.

Marco Egberink - Roots

Marco Egberink

Relatiebeheer Achterhoek en Twente
06-30676405

Marco Egberink is relatiebeheerder voor Roots in de Achterhoek en Twente. Volgde na het behalen van zijn timmerdiploma de opleiding Veehouderij, met als hoofdtak rundveehouderij en als tweede tak varkenshouderij. Naast het relatiebeheer in de agrarische sector is Marco ook aanspreekpunt voor klanten uit andere sectoren.

Larissa Mulder - Roots

Larissa Mulder

Relatiebeheer Salland
06-36491824

Larissa Mulder is bij Roots begonnen bij de commerciële binnendienst, maar zet zich tegenwoordig volledig in als relatiebeheerder in de regio Salland.

Ruben van der Woude

Ruben van der Woude

Relatiebeheer Noord-West Overijssel
06-83985146

Ruben van der Woude neemt het relatiebeheer van Noord-West Overijssel op zich. Met al een aantal jaren ervaring als uitzendkracht voor Roots, is hij nu met zijn diploma Veehouderij op zak klaar om als relatiebeheerder zijn kennis met u te delen.

Christiaan Haagsma Relatiebeheerder Flevoland

Christiaan Haagsma

Relatiebeheer Flevoland
06-23780647

Christiaan Haagsma is werkzaam als relatiebeheerder van Flevoland en omgeving. Door zijn ervaring in de agrarische uitzendwereld helpt hij u ook graag met al uw vraagstukken omtrent personeel, verloning en uitzendwerk.

Drika van der Wal

Drika van der Wal

Planner
06-43876521

Drika van der Wal is samen met haar collega’s dagelijks bereikbaar voor de planning vanuit Dronten. Daarnaast bewaakt zij de administratieve processen daar. Ze vindt Roots een dynamische en professionele organisatie waar de medewerkers allemaal erg gemotiveerd zijn. Neem contact op met Drika als je op zoek bent naar personeel voor korte klussen of in je vrije uren graag aan het werk wilt!

Annabel de Boer roots

Annabel de Boer

Marketing en communicatie medewerker
06-86899426

Annabel de Boer verzorgt de marketing en communicatie. Na haar opleiding Media en Entertainment Management is ze bij Roots aan de slag gegaan. Ze komt uit Kraggenburg, waar haar vader een melkveebedrijf runt. Voor vragen rondom marketing kunt u bij haar terecht.

Romy Lugtenberg

Commercieel medewerker binnendienst
0321-230007

Romy Lugtenberg is werkzaam als commercieel medewerker binnendienst. Voordat zij aan het werk ging bij Roots, werkte zij op verschillende melkveebedrijven en een varkensbedrijf. In het weekend is zij nog steeds actief op een melkveehouderij. Romy is werkzaam in Heino en ondersteunt de werkzaamheden van de relatiebeheerders. Hiernaast houdt ze nieuwe inschrijvingen bij, stelt ze contracten op en is bereikbaar voor al uw vragen hierover!

Klazien Broeks Roots

Klazien Broeks-Goos

Boekhoudster
0321-336006

Klazien Broeks-Goos werkt bij Roots als financieel medewerker. Heeft samen met haar man een melkveebedrijf in Lemelerveld en daarnaast bestuurlijk actief op diverse fronten. U kunt contact opnemen met Klazien als u vragen heeft over de betalingen van met name de facturen.  

Ineke Meijer Roots

Ineke Meijer

Administratie
0321-336006

Ineke Meijer en verzorgt  de urenverwerking en verloning van onze medewerkers. Ineke is een echt ‘cijfertjesmens’. Op het moment dat ze voor het eerst bij Roots binnen kwam, was er gelijk een klik. U kunt met haar contact opnemen voor alle zaken rondom de urenverwerking.

Wendy Weijenborg - Roots

Wendy Weijenborg

Medewerker P&O
0321-230007

Wendy Weijenborg is vanuit haar opleiding Personeel bij Roots gekomen. Wendy is onze P&O-er en heeft alle benodigde kennis over de verschillende CAO’s en contracten. Ze werkt vanuit Heino en is daar bereikbaar voor P&O vragen.

ben reuvekamp

Ben Reuvekamp

Eigenaar
0321-336006

Ben Reuvekamp is mede-oprichter van Roots. Hij vindt de agrarische uitzendbranche een mooie en dynamische wereld, waarin het succesvol verbinden van medewerker en opdrachtgever veel voldoening geeft. Het team van Roots bestaat uit enthousiaste medewerkers, die zich volledig inzetten voor het beste resultaat. Kenmerkend vindt hij de open cultuur, niet alleen binnen het team van Roots maar ook richting de klanten.

Graag komt ons team met u in contact; wij streven ernaar om een toegevoegde waarde te leveren aan uw bedrijf!

Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?