Gevarenkaart
Ben jij je bewust van de gevaren op de werkvloer? De oogst komt langzaam op gang en dat betekent spreekwoordelijk ‘dikke vrachten, korte nachten’. Dit brengt met zich mee dat gedurende deze periode er een grotere werkdruk op de schouders zowel de werkgevers als werknemers komt te liggen. Om iedereen scherp te houden is de gevarenkaart vormgegeven. Deze geeft een aantal handvatten van hoe je veilig te werk kunt gaan en kan bij aanvang van de werkzaamheden samen worden doorgenomen.
De gevarenkaart is te downloaden en kan bijvoorbeeld in de kantine of werkplaats worden opgehangen, zodat alle medewerkers op de hoogte zijn van de mogelijke gevaren.
Meest gelezen
Wettelijke wijzigingen (WAB) 2020, wat verandert er voor u?
Met ingang van 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Achter de schermen waren wij hier al een half jaar mee bezig en is deze wet inmiddels helemaal geïmplementeerd. Het hoofddoel is om meer gelijkheid, en daarmee balans, te creëren op de arbeidsmarkt. Straks ook in combinatie met een nieuwe…
Ongevallen door modder op de weg: wie betaalt?
Bron: CUMELADoor: Herman Arissen In de oogsttijd en herfstmaanden rijden tractoren en machines af en aan over de openbare weg. De weg wordt hierdoor regelmatig vervuild met modder van de banden of met afgevallen lading. Uiteraard doe je je uiterste best om dit te voorkomen en de weg schoon te houden, maar dit lukt niet…
Roots steunt studenten van Vis Vitalis
Roots Dat Werkt! is de nieuwe sponsor geworden van studentenvereniging Vis Vitalis. Deze samenwerking komt voort uit de gedeelde “hands-on” mentaliteit van beide organisaties. Ons uitzendbureau met een agrarische achtergrond en heeft al meerdere leden van Vis Vitalis in dienst. Als blijk van waardering en ondersteuning willen ze nu de studentenvereniging helpen bij het bereiken…