Spring naar content

Medewerker in beeld...

Wie werken er eigenlijk in ons 'Roots Team'? En wat zijn de verschillende klussen en ervaringen van deze medewerkers? Met 'Medewerker in beeld...' komen we hier achter! Dit keer lees je een interview met Zennie, hij zit niet graag stil en werkt op veel verschillende plekken. Benieuwd waar? Lees dan snel verder!

Hoi! Ik ben Zennie Heijdelberger en ik kom uit Dronten. Werken doe ik bij Roots. Daardoor kom ik op heel veel plekken, overal en nergens eigenlijk.

Werkzaamheden
Wat ik daar allemaal doe? Dat is een hele lijst. Maar, ik kan wel een paar voorbeelden opnoemen: stellingen bouwen voor winkels en groothandels. Ook laad en los ik containers met producten van winkels, ben ik parkeerwacht voor bijvoorbeeld de Keukenhof in Lisse maar ik werk ook op agrarische bedrijven waar ik help met sorteren of wieden van onkruid.
Ik sta meestal op tussen 5.00 en 6.00 uur. Als ik op een bedrijf kom via Roots dan word ik altijd leuk ontvangen en begin ik de dag meestal met een kop koffie. De werkzaamheden worden dan ook uitgelegd. Hierna ga ik aan de slag. Soms alleen, een andere keer met een groep. Afhankelijk van mijn dagplanning ben ik aan het werk voor Roots, maar meestal werk ik tot 17.00 uur.

Ervaringen
Het leukste aan mijn werk bij Roots vind ik dat je in contact bent met verschillende mensen, je ontmoet elke dag nieuwe mensen. Ik heb dan ook veel mensen leren kennen waar ik buiten werktijd ook mee om ga. Het werk bij Roots is heel veelzijdig. Soms zitten er ook mindere klussen tussen, andere keren is het juist weer heel leuk. Je kan altijd aangeven wat je leuk vindt of wat je liever niet doet, daar proberen de planners dan rekening mee te houden. Het werk is niet vast, waardoor je op veel verschillende plekken en bedrijven komt en veel werkervaring op doet. De leukste klussen vind ik het stellingen bouwen bij groothandels. Vooral als je met veel mensen daar naartoe gaat in de hoogtijden. De hele winkel moet dan opnieuw worden ingericht. Je moet dan stellingen leeghalen en weer opbouwen, eigenlijk een soort vakkenvullen in het groot. 

Waar het begon
Ik ben 3,5 jaar geleden begonnen bij Roots, voorheen werkte ik bij de pizzeria als bezorger en kwam ik niet aan de uren die ik wilde werken. Ik woon op mijzelf, had studiekosten en kwam aan het einde van de maand geld tekort. Ik draaide elke maand verlies. Een broertje van een vriend van mij raadde Roots aan, omdat het heel flexibel werk is en je al je loze uurtjes kan opvullen. Dat was perfect voor mij om wat bij te verdienen naast de pizzeria en school. Door de prettige samenwerking houd ik dit al zo lang vol. Ik ben altijd welkom op het kantoor en er wordt altijd tijd gemaakt voor een praatje en een kop koffie. Het contact is persoonlijk en direct, dat vind ik een heel groot pluspunt. Ik kom altijd na mijn klus even binnenwandelen.
Het zijn mensen die ik uit de nood zou helpen wanneer ze mij bellen voor een spoedklus of ziektegeval.

 

 

''Het contact is heel persoonlijk en direct, dat vind ik een grote plus. En omdat het werk heel flexibel is, kan ik alle loze uurtjes makkelijk opvullen.'' 

Zennie Heijdelberger medewerker Roots

Feitjes over Zennie:

Wat is je lievelingsdier:
Een hond, maar ik vind hamsters ook heel leuk!

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
Mij kun je beter niet in de nacht wakker maken. De uurtjes die ik slaap waardeer ik wel, dus er moet wel een hele goede reden voor zijn!

Waar hebben we de grootste kans je te vinden?
Waarschijnlijk pizza's bakken bij de pizzeria. Daar ben ik wel echt veel, je zou mij daar sneller vinden dan thuis.

Waar ben je het meest trots op?
Ik probeer veel te doen op een dag. Loze uren vul ik op met werken, ik kan ook slecht thuis een hele dag op de bank zitten. Dat voelt voor mij als een weggegooide dag.

 

Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?