Spring naar content

Nieuwe collega - Gerard Flier 

Gerard Flier is sinds juli werkzaam bij Roots, dat werkt! als relatiebeheerder voor de regio Zwolle en IJsselmeerpolders. Hij werkt voornamelijk in de sectoren bouw en grond-, weg- en (water)bouw.

Wie ben je en waar kom je vandaan? 

Ik ben Gerard Flier, ik ben 54 jaar en kom uit Kampen.

Wat is je functie binnen Roots en wat doe je zoal op een dag? 

Ik ben werkzaam als relatiebeheerder in de regio Zwolle/IJsselmeerpolders voor de sectoren: bouw, grond-, weg- en waterbouw. Ik doe veel (koude) acquisitie bij verschillende bedrijven in de regio. Koude acquisitie houd in dat ik bijvoorbeeld ergens een bouwkeet zie, en daar gewoon eens langsga om een praatje te maken. Maar daarnaast onderhoud ik ook warm contact met mijn bestaande klanten en de medewerkers die daar aan het werk zijn. De medewerkers die bij mij aan het werk zijn, zijn vooral werkzaam in het MKB. Ik zorg ervoor dat het bij de klanten goed verloopt en dat voorkomende problemen zo snel mogelijk worden opgelost.

Wat vind je het leukst om te doen in jouw baan? 

Het klant- en medewerkerscontact. Ik vind het heerlijk om veel op pad te zijn en veel buiten te zijn op de locaties waar medewerkers van mij werken. Iedere dag is weer anders en dat zorgt ervoor dat ik vaak creatief moet nadenken over hoe ik het werk zo goed mogelijk invul.

Hoe ben je bij Roots terechtgekomen?

Ik deed al jaren zaken met de voormalig bedrijfsleider van Roots, dat werkt! en ik kende de eigenaar. Nadat ik verschillende banen had vervuld in het grondverzet en de uitzendwereld hadden we nog steeds contact. In mijn vorige baan veranderde het één en ander. Ik kon minder mijn creatieve denkwijze kwijt en het werd groter en minder persoonlijk. Dat sprak mij niet meer zo aan en ik besloot om iets anders te zoeken. Bij één van de andere bedrijven van Ben (eigenaar Roots, dat werkt!), CogasTech B.V., kon ik een baan krijgen als projectleider. Ik heb diverse werkzaamheden verricht binnen CogasTech B.V. maar het relatiebeheer blijkt toch het beste bij mij te passen.

Waar liggen jouw specialiteiten? 

Ik denk het persoonlijk contact met mensen. Ik werk met heel veel verschillende klanten en medewerkers op een dag. Dit contact probeer ik altijd zo persoonlijk mogelijk te maken. Ik vind het belangrijk dat mensen goed op hun plek zitten en dat ik geregeld even langsga voor een bak koffie of een praatje. Dat vinden de meeste medewerkers van mij ook erg prettig, dat ik af en toe even mijn gezicht laat zien. Op deze manier kan ik ook altijd even aftasten hoe het gaat, en of ik nog iets voor ze kan betekenen. Bovendien heeft ieder persoon weer een andere benadering nodig, en dat maakt het werk erg leuk en uitdagend voor mij!

Wat doe je graag in je vrije tijd? 

In mijn vrije tijd werk ik graag in de tuin of ik ben te vinden in het zwembad. Baantjes zwemmen vind ik heerlijk om te doen! Daarnaast breng ik veel tijd door met mijn vrouw. We gaan samen vaak kamperen in binnen- of buitenland, met voorkeur voor bergen, een mooi meer of aan zee.

Gerard Flier

Een weetje over Gerard:

"Als je me zoekt, dan kun je me eigenlijk bijna altijd thuis vinden. Ik vind het leuk om thuis een beetje te beunen of in de tuin te werken. Of je komt me vinden bij mijn maten tijdens een potje klaverjassen."

Ben jij op zoek naar een baan in de grond-, weg- of (water)bouw? Neem dan gerust contact op met Gerard.

 06 - 59833101

 gerard@rootswerkt.nl

 

 

 

 

Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?