Spring naar content

USRA en Roots voor duurzaamheid

Sinds enige tijd zijn er herbruikbare Roots, dat werkt! koffiemokken te vinden in ‘de Toren’ van studentenvereniging USRA. Deze door ons gesponsorde mokken sluiten aan bij de verduurzaming die er op de Aeres Hogeschool plaatsvindt.

Vanwege deze verduurzamingsslag heeft de hogeschool onder andere al afscheid genomen van de wegwerp bekertjes, zowel de plastic varianten als de papieren. De papieren bekertjes bevatten namelijk ook een plastic binnenlaag. Hoe wordt de koffie en thee nu geschonken? Studenten en werknemers brengen een eigen mok of beker mee. In een gesprek met het USRA bestuur kwam ter sprake dat het  meebrengen van een eigen mok of beker echter nog regelmatig vergeten wordt.

Daar hebben we als Roots, dat werkt! een goede oplossing voor gevonden. Er staan sinds kort Roots, dat werkt! mokken te wachten tot ze gevuld worden met een lekkere bak koffie of thee. Deze mokken worden ook gebruikt tijdens evenementen die de USRA organiseert, zoals een discussieavond. Het grootste voordeel van deze Roots mokken? Ze zijn lekker groot!

Met de donatie van deze mokken willen we als Roots, dat werkt! ons steentje bijdragen aan de verduurzaming binnen de hogeschool.

USRA- voorzitter Erwin en collega Christiaan met de mokken

Meest gelezen

Handhaving schijnzelfstandigheid ZZP-ers opnieuw uitgesteld

Sinds 2016 wordt er gesproken over handhaving op de wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie). De autoriteiten hebben opnieuw de handhaving op de schijnzelfstandigheid van ZZP-ers uitgesteld. Er komt eerst een pilot in opdracht van Minister Wouter Koolmees van Sociale zaken en Werkgelegenheid en Staatssecretaris Hans Vijlbrief van Financiën. Deze pilot is ingesteld om een instrument…

Lees meer
koeienmelker

BBL leerplek bieden

Voor u als ondernemer kan het interessant zijn om een BBL-leerling aan te nemen. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Deze leerlingen volgen een opleiding waarbij ze 4 dagen per week werken en 1 dag naar school gaan. Het is tijdens het werk de bedoeling dat ze op het bedrijf veel leren in de praktijk….

Lees meer
hovenierswerk medewerker in beeld

Medewerker in beeld…

Naast het werk tussen het vee of op het land, heeft Roots ook aanpakkers  in het groen! Zo is Roots medewerker Nathan vorig jaar aan de slag gegaan als hovenier. Toevallig was hij de buurt van onze locatie in Heino aan het werk en wipten wij langs voor een kort interview. Momenteel zijn we bezig bij…

Lees meer
Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?