Spring naar content

Gevarenkaart

Ben jij je bewust van de gevaren op de werkvloer? De oogst komt langzaam op gang en dat betekent spreekwoordelijk ‘dikke vrachten, korte nachten’. Dit brengt met zich mee dat gedurende deze periode er een grotere werkdruk op de schouders zowel de werkgevers als werknemers komt te liggen. Om iedereen scherp te houden is de gevarenkaart vormgegeven. Deze geeft een aantal handvatten van hoe je veilig te werk kunt gaan en kan bij aanvang van de werkzaamheden samen worden doorgenomen.

De gevarenkaart is te downloaden en kan bijvoorbeeld in de kantine of werkplaats worden opgehangen, zodat alle medewerkers op de hoogte zijn van de mogelijke gevaren.

Meest gelezen

De Boots van Roots bij Melkveebedrijf Udink

Dit keer gaan we langs bij Melkveebedrijf Udink in Markelo, waar meerdere medewerkers van Roots werken. De familie Udink neemt je mee over hun erf, waar onze Lisa aan het werk is. Onlangs zijn er vier melkrobots geplaatst en is het bedrijf de verduurzaming ingeslagen met een monomestvergister. Bekijk de video en lees het hele…

Lees meer
wet arbeidsmarkt in balans tips

Wettelijke wijzigingen (WAB) 2020, wat verandert er voor u?

Met ingang van 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Achter de schermen waren wij hier al een half jaar mee bezig en is deze wet inmiddels helemaal geïmplementeerd. Het hoofddoel is om meer gelijkheid, en daarmee balans, te creëren op de arbeidsmarkt. Straks ook in combinatie met een nieuwe…

Lees meer
jilke bij new holland trekker roots

Medewerker in beeld…

Veel medewerkers van Roots zijn opgegroeid op een agrarisch bedrijf, maar de ene sector is de ander niet. Voor onze medewerkers een mooie kans om zich aan te melden voor verschillende klussen en zo nieuwe uitdagingen aan te gaan! Lees het interview met Jilke!

Lees meer
Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?