Spring naar content

Roots steunt studenten van Vis Vitalis

Roots Dat Werkt! is de nieuwe sponsor geworden van studentenvereniging Vis Vitalis. Deze samenwerking komt voort uit de gedeelde “hands-on” mentaliteit van beide organisaties. Ons uitzendbureau met een agrarische achtergrond en heeft al meerdere leden van Vis Vitalis in dienst. Als blijk van waardering en ondersteuning willen ze nu de studentenvereniging helpen bij het bereiken van hun doelen.

Wij begrijpen dat het studeren aan een agrarische opleiding veel tijd en energie vergt. Daarom willen ze studenten de kans bieden om praktische ervaring op te doen in de sector waar ze voor studeren. Dit stelt hen in staat om theoretische kennis in de praktijk te brengen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en hun netwerk uit te breiden.

Naast het opdoen van werkervaring biedt Roots Dat Werkt! ook mogelijkheden om studenten te verlonen in hun thuissituatie. Als studenten een eigen bedrijf hebben of elders werken, kan Roots Dat Werkt! hen administratieve ondersteuning bieden en helpen bij het verminderen van arbeidsrisico’s. Dit heeft niet alleen voordelen voor de ondernemer, maar ook belastingtechnische voordelen voor de studenten.

Ben jij student en wil je ook kennis en ervaring opdoen naast je studie? Kom ontdekken hoe we jou verder kunnen helpen. Wij zijn gevestigd naast de hogeschool aan de Drieslag 25 in Dronten en verwelkomen studenten graag voor een kennismaking.

Relatiebeheerder Christiaan Haagsma & Gerard Stokman van Visvitalis
Gerard Stokman (Vis Vitalis) & Relatiebeheerder Christiaan Haagsma (Roots, Dat Werkt!)

Meest gelezen

robert stokman pootaardappels

Op de koffie bij…

We zijn op de koffie bij het familiebedrijf van Robert Stokman en zijn vrouw Anne-Marie. Samen zijn zij begonnen in Zeewolde, maar sinds 2004 is het akkerbouwbedrijf gevestigd in Biddinghuizen. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 300 hectare, met pootaardappelen als belangrijkste gewas.

Lees meer
jilke bij new holland trekker roots

Medewerker in beeld…

Veel medewerkers van Roots zijn opgegroeid op een agrarisch bedrijf, maar de ene sector is de ander niet. Voor onze medewerkers een mooie kans om zich aan te melden voor verschillende klussen en zo nieuwe uitdagingen aan te gaan! Lees het interview met Jilke!

Lees meer

Op de koffie bij…

We drinken een bakkie bij Distel Boerderij, Dier en Tuin. Het familiebedrijf van Han en Sylvia Distel. Wat begon als een windmolen meer dan 100 jaar geleden, is uitgegroeid tot een compleet adres voor alles wat je zoekt op gebied van boerderij, tuin en dier. Dat het bedrijf zo groot zou worden, was lang niet…

Lees meer
Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?