Spring naar content

Schoolverlater, tussenjaar of gewoon wat tijd over?

Ga aan de slag bij Roots, dat werkt! En pak deze kans om je banksaldo op te krikken. Wij hebben die leuke bijbaan of vaste functie rondom Flevoland en Oost Nederland voor aanpakkers zoals jij. En je wordt ook nog eens elke week uitbetaald!

Roots heeft voor jou een heel aanbod aan tijdelijke, flexibele of vaste banen bij de boer, als orderpicker, productiewerk, horeca, events & meer!

Even wat voordelen op een rijtje:

  • We kijken naar jouw wensen. Zo kun je fulltime, parttime of flexibel aan de slag!
  • Geen dag is hetzelfde
  • Je leert veel nieuwe mensen kennen
  • En niet onbelangrijk: elke donderdag word je uitbetaald!

Stuur ons geheel vrijblijvend eens een appje via de knop links onderaan je scherm of meld je direct aan via het aanmeldformulier. 

We leggen onze werkwijze graag aan je uit!

Een paar tijdelijke vacatures:

Mèèèr dan een baan: Allround Geitenmelker Gezocht!

Voor een modern geitenbedrijf in de omgeving van IJsseldelta zoeken wij een geitenmelker en/of allround medewerker. Ben jij de flexibele en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Lees dan snel verder en ontdek wat deze uitdagende en afwisselende functie jou te bieden heeft. We zoeken iemand die geen bokkensprongen maakt, maar van aanpakken weet!

Lees verder...
Onderzoek uien Roots Dat Werkt

Monsternemer agrarisch

Ga fulltime of parttime aan de slag als monsternemer agrarisch. We zoeken met name in de provincie Flevoland, maar ook in andere regio’s in het oosten en zuiden zijn mensen gewenst. Wil jij direct aan de slag? Lees gauw verder, of neem contact op met Christiaan.

Lees verder...
aardappelkist akkerbouw vacatures

Aardappelselecteurs

Heb jij een scherp oog en heb jij al ervaring als aardappelselecteur? Dan zoeken wij jou! Kom helpen tijdens het aardappelselectieproces. Een fulltime functie voor een bepaalde periode, startend rond midden juni.

Lees verder...
Lichtdecoratie Roots Werkt

Uitvoerend medewerker lichtprojecten

Ben jij de hands-on persoon met een goed technisch inzicht die we zoeken? Namens een van onze relaties bieden wij een uitdagende, gevarieerde functie aan op projectbasis. De werkzaamheden bestaan met name uit het ophangen van (kerst)verlichting in steden, dorpen en grote winkelcentra door heel Nederland.

Lees verder...
Techniek loodgieter agrarisch Roots

Technische duizendpoot

Ben jij handig en heb je een passie voor techniek, maar ook voor het boerderijleven? Voor dit installatiebedrijf zijn wij op zoek naar een allround installateur die van afwisseling houdt. Ben jij behendig met water, gas of meer dan dat? Als je je buurman ooit hebt geholpen met een lekkende kraan, dan tellen we dat…

Lees verder...
Kippen leghennen Roots 2

Weekendmedewerker eierverwerking leghennenbedrijf

Om het weekend aan de slag op een modern leghennenbedrijf in Flevoland. Een groot en bewust scharrellegbedrijf in Zuidelijk Flevoland is op zoek naar een weekendmedewerker, die twee weekenden per maand verantwoordelijk wilt zijn voor de eierverwerking. Het bedrijf levert hoogwaardige scharreleieren. De 120.000 witte hennen kunnen zowel binnen- als in de buitenlucht rond scharrelen….

Lees verder...

Ik heb interesse in (tijdelijk) werk!

Boots van Roots - Erve Slendebroek - 2

bij Erve Slendebroek

We stappen met de ‘BOOTS VAN ROOTS’ op het erf van Erve Slendebroek. Relatiebeheerder Ruben van der Woude gaat op de koffie bij Jaco en Roelien Visscher, die A2-melk produceren en verzuivelen. Personeel wordt door Roots verloond.

Veel afwisseling!

''Ik heb lekker veel afwisseling in de week door het combineren van twee banen. De ene dag werk ik dicht bij huis, en de andere dag rijd ik door heel Nederland!'' - Luke Willemsen

Jilke bij trekker

Nieuwe uitdaging!

''Via Roots heb ik de kans gekregen om nieuwe
uitdagingen aan te gaan!'' - Jilke ten Have

nathan hovenier banner

Snel vervangend werk!

"Toen er sneeuw lag was er natuurlijk weinig te doen in de tuinen, maar ik kon diezelfde week tijdelijk bij een ander bedrijf aan de slag.'' - Nathan Eckelboom

jarno morrenhof - melkveebedrijf poppe

Vast contract!

"Ik werk al 5,5 jaar op het melkveebedrijf. We hebben aan een half woord genoeg!" - Jarno Morrenhof 

Elke week uitbetaald!

"Elke week uitbetaald worden, dat is lekker makkelijk! En als ik een vraag heb kan ik altijd bij Roots terecht, daar doen ze niet moeilijk over." - Klaas Broek

Heldere communicatie!

"De communicatie met Roots is helder. Als ik iets moet tekenen krijg ik zo een melding en als ik wel vragen heb kan ik er altijd terecht." - Nienke Groot Beumer

Lekker flexibel!

"Het contact is persoonlijk en direct, dat vind ik een hele grote plus. En omdat het werk heel flexibel is, kan ik alle loze uurtjes makkelijk opvullen." - Zennie Heijdelberger

Scroll naar boven
Chat openen
Kunnen wij je helpen?
Hoi!
Kunnen wij je ergens mee helpen?